MEDIA

Εκπομπή έκπληξη με παρουσιαστές τον Άδωνι με τον Τατσόπουλο!

Εκπομπή έκπληξη ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ με στόχο την υψηλή τηλεθέαση… Αφού όπως μαθαίνουμε, η διοίκηση του καναλιού βρίσκεται σε συζητήσεις με το βουλευτή της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και το συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, προκειμένου να παρουσιάζουν από τη νέα σεζόν πολιτικό talk show. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγεται ότι το hot δίδυμο θα συνεπικουρεί και ο δημοσιογράφος του καναλιού Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 

Είναι γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ από πέρυσι φλερτάρει με την ιδέα, έχοντας μάλιστα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό. Αλλά οι υποχρεώσεις του στην κυβέρνηση δεν του επέτρεπαν να την αποδεχθεί. Φέτος όμως που βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης και περισσεύει χρόνος, ενώ επιπλέον υπάρχει ανάγκη για «ζεστό» χρήμα στο οικογενειακό ταμείο – αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο πολιτικό σκηνικό, λέγεται ότι θα πει το πολυπόθητο «ναι»!

Είναι προφανές ότι ο ΣΚΑΙ αναθέτοντας την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Πέτρο Τατσόπουλο, που κατά κοινή ομολογία μπορούν να σταθούν καλύτερα και από επαγγελματίες του είδους, μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό, επιδιώκει να «εισπράξει» τα οφέλη από την υψηλή δημοτικότητα που απολαμβάνουν στο τηλεοπτικό κοινό.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι, εκτός από τη σταθερή τηλεοπτική παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη πουλώντας βιβλία και ο Πέτρος Τατσόπουλος δοκίμασε τις δυνάμεις του με προσωπική εκπομπή στο Action 24, χωρίς όμως σπουδαία αποτελέσματα. Φυσικά τα μεγέθη των δυο καναλιών είναι διαφορετικά, όπως και το μείγμα. Ίδωμεν λοιπόν!

πηγή : enimerosi24.gr