MEDIA

Τέλος από το STAR η Τατιάνα Στεφανίδου

Δύο βδομάδες μετά το τέλος των περισσότερων ψυχαγωγικών εκπομπών, η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή Μία έριξαν αυλαία στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και από του χρόνου τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Κι αυτό γιατί είναι πλέον δεδομένο ότι η παρουσιάστρια λέει αντίο στο STAR ύστερα από 5 και πλέον χρόνια παρουσίας στη μεσημεριανή και απογευματινή του ζώνη και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για αλλού.

Η Τατιάνα φέτος αντιμετώπισε την ειδική συνθήκη που ακούει στο όνομα Ελένη Μενεγάκη και μετά από ένα ξεστράτισμα μηνών βρήκε τον τρόπο να κρατηθεί όρθια. Κατόπιν επιθυμίας του καναλιού και σε αντίθεση με την επιθυμία της, ρίχτηκε στη μάχη του μεσημεριού και το πάλεψε. Και γι΄αυτό και οι ιθύνοντες του καναλιού έδειξαν ότι την ήθελαν και του χρόνου. Όμως η ίδια είχε πάρει τις αποφάσεις της. Παρόλο που μέχρι σήμερα δεν τις είχε αποκαλύψει σε κανέναν για να μην δημιουργήσει κλίμα.

Έτσι, το τέλος της συνεργασίας ήρθε κοινή συναινέσει, με την παρουσιάστρια να μιλάει με την υπεύθυνη ενημερωτικού του καναλιού, την κ. Μάρθα Λογοθέτη, και να δίνουν τα χέρια για το οριστικό φινάλε. Βέβαια, η Τατιάνα άκουσε τις προτάσεις της κ. Λογοθέτη, αλλά λέγεται ότι δεν της άρεσε ούτε το οικονομικό σκέλος ούτε το κόνσεπτ που είχαν στο μυαλό τους στο κανάλι. Σήμερα, μετά το τέλος της εκπομπής αποχαιρέτησε τους επί χρόνια συνεργάτες της, έκοψαν τούρτα και μάλιστα σκέφτεται κάποιους να τους πάρει μαζί της στην επόμενη επαγγελματική της στέγη. Ποια θα είναι αυτή;

Τα δεδομένα πλέον για την Τατιάνα είναι συγκεκριμένα. Είναι βέβαιο ότι έχει άλλη μία πρόταση από το κανάλι Epsilon που την ήθελε από την ημέρα έναρξης του σταθμού στο δυναμικό του και ακουγόταν εντόνως από τον Δεκέμβριο, ενώ υπήρξαν και φήμες που την ήθελαν στο Mega, δίδυμο με τον Μάρκο Σεφερλή σε περίπτωση που παραμείνει στο πρωινό. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, αλλά εντός των επόμενων ημερών θα αποκαλύψει που θα πάει.

Στο φινάλε της σημερινής εκπομπής η ίδια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της; «Βλέπω συγκινήσεις, βλέπω δακρυσμένα ματάκια. Είναι αυτό το τέλος της σεζόν, είναι το τέλος της εκπομπής. Κάθε φορά σε όλες τις εκπομπές βλέπω σε άλλες μεγάλες χαρές και πανηγύρια, σε άλλες βλέπω συγκινήσεις. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα βλέπουμε μόνο τα παιδιά που είναι μπροστά από την κάμερα.

Θέλω να ξέρετε ότι εκεί πίσω υπάρχουν ακούραστοι εργάτες. Τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες ξεκινάνε με την εκπομπή της Πόπης στις 10:00 και την προετοιμασία από τις 09:00, είναι όρθιοι πίσω από τις κάμερες μέχρι το βράδυ. Κάνουν την δική μου εκπομπή, την εκπομπή της Πόπης, το ΦΜ Live. Είναι οι ήρωες που είναι οι τεχνικοί μας.

Επίσης είναι όλοι οι άλλοι ήρωες της δικής μας επαγγελματικής καθημερινότητας που πάλι δεν τους βλέπετε, είναι τα παιδιά από την παραγωγή μας, τα παιδιά τα οποία είναι οι δημοσιογράφοι και δεν τους βλέπετε στο γυαλί.

Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δούλεψαν άπειρες ώρες τα παιδιά, ακούραστα, ερχόντουσαν το πρωί και φεύγανε νύχτα. Το κάνανε με την καρδιά τους, δουλεύανε, προσφέρανε, με το χαμόγελο, με την καλύτερη ατμόσφαιρα που είχαμε ποτέ.

Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι να έχετε όλοι, δύναμη, αισιοδοξία και όλα θα πάνε πολύ καλά…».