MEDIA

Εντολή Αλαφούζου να πέσουν στο ΣΚΑΙ οι τόνοι εναντίον του Τσίπρα

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της επικαιρότητας, με την προσθήκη έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών και συνεχή ροή ενημέρωσης σχεδόν όλο το 24ωρο… Μάλιστα κρίνοντας ότι οι πολιτικές εξελίξεις είναι εξαιρετικά σοβαρές για τη χώρα, η προσωπική του εμπλοκή στην καθημερινότητα του καναλιού έχει αυξηθεί κατακόρυφα!

 

Παραλειπόμενο της καθημερινής ενασχόλησης του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ, είναι πρόσφατη σύσκεψη με ευρεία συμμετοχή στελεχών και δημοσιογράφων του καναλιού στην οποία – σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε να μειωθεί δραστικά η ένταση της κριτικής απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα… αναγνωρίζοντας ως θετική τη στάση που κράτησε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και μετά.

Μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που μίλησε με ακραία απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, «Πάσχει από φαντασιώσεις» ή ότι «Χρειάζεται ψυχίατρο»… για να καταλήξει δικαιώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με όσα ισχυρίζεται στις συνεντεύξεις του ο πρώην υπουργός, «Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει (ενν. για το planB και την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος)… Δεν πιστεύω ότι του έδωσε εντολή ο πρωθυπουργός».

Αυτή όμως είναι η μία πλευρά. Διότι υπάρχει και μια άλλη, μειοψηφία… που αγνοεί την εντολή του Γιάννη Αλαφούζου και συνεχίζει να σφυροκοπεί ανελέητα τον Αλέξη Τσίπρα! Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο δημοσιογράφους, έναν εκπομπάρχη και έναν σχολιαστή που δίνουν ρεσιτάλ καθημερινά, αποδομώντας τον πρωθυπουργό… Ενώ παράλληλα αντιστέκονται στις εντολές του αφεντικού, σηκώνοντας το λάβαρο της επανάστασης και της αμερόληπτης δημοσιογραφίας εντός του Φαλήρου!

πηγή : enimerosi24.gr