ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονίζει ο άρρωστος σύζυγος της Ντιόν: «Θέλω να πεθάνω στην αγκαλιά σου»

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

 

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) και ο Ρενέ Ανγκελίλ (René Angélil) είναι παντρεμένοι 21 χρόνια και έχουν μαζί τρεις γιους, τον Νέλσον, τον Έντι και τον Ρενέ Τσαρλς. Η μεγάλη δοκιμασία που περνούν τα τελευταία χρόνια τους έχει φέρει ακόμη πιο κοντά.

47 ετών σήμερα η Σελίν, 73 ο Ρενέ, είναι μαζί σχεδόν όλη τη ζωή της, αρχικά ως μάνατζερ και στη συνέχεια ως σύντροφος, σύζυγος και πατέρας των παιδιών της.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ανγκελίλ διαγνώστηκε με καρκίνο στον φάρυγγα, η Ντιόν μίλησε δημόσια για την αγωνία και την προσπάθειά τους απέναντι στην ασθένεια, ενώ δεν δίστασε να διακόψει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

Σήμερα, και ενόψει της προγραμματισμένης της επιστροφής στη σκηνή για τις 27 Αυγούστου, η Σελίν αποκαλύπτει στο περιοδικό USA Today! μερικές νέες, συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

"Μερικές φορές χρειάζεται κάτι περισσότερο από αισιοδοξία. Μερικές φορές με θέλει να μπω σε ένα διαφορετικό μέρος μαζί του. Τον ρωτάω 'Φοβάσαι; Το καταλαβαίνω. Μίλησέ μου γι' αυτό'. Και ο Ρενε μου λέει 'Θέλω να πεθάνω μέσα στην αγκαλιά σου'. ΟΚ, εντάξει. 'Θα είμαι εκεί. Θα πεθάνεις μέσα στην αγκαλιά μου".

Η Σελίν διαβεβαιώνει τον άντρα της ότι θα έχει ακριβώς αυτό που ζητά ενώ εξηγεί ότι επιστρέφει στη δουλειά επειδή επιμένει εκείνος. Και μόνο γι αυτό…

πηγή : womenonly.gr