LIFESTYLE

Χατζηβασιλείου: Τι δεν πίνει εδώ και 20 χρόνια για να έχει αυτούς τους κοιλιακούς!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε πρόσφατη συνέντευξή της μας άφησε άφωνους αφού αποκάλυψε πως μέχρι πριν από μερικά χρόνια, δεν πίστευε ότι διαθέτει σωστές αναλογίες. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έχει να πιει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια!

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της από το περιοδικό People:

– Έχεις ένα κορμί που θα το ζήλευε η πλειονότητα των γυναικών…

«Θα έλεγα να μην το ζηλεύουν και ο καθένας να προσπαθήσει να έχει μια καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρότυπο. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια δεν ήξερα καν, ότι έχω ωραίο σώμα. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Ήθελα μόνο να έχω ένα σώμα υγιές, που αθλείται, που άκουγα τις ανάγκες του.» είπε στο περιοδικό .

– Νιώθεις πως έχεις στερηθεί πράγματα ή δεν θα τις χαρακτήριζες «στερήσεις»;

«Νιώθω πως έχω κάνει τις σωστές επιλογές. Για παράδειγμα στο σπίτι δεν μπαίνει Cola ή αναψυκτικό.»

– Αυτό δεν είναι στέρηση;

«Για άλλους, μπορεί. Για εμένα είναι ευχαρίστηση. Έχω φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν μου αρέσει να αγοράζω αναψυκτικά. Έχω πιέσει τον εαυτό μου; Μπορεί. Έχω ισχυρή αυθυποβολή. Έχω να πιω πάνω από 20 χρόνια αναψυκτικά. Θα κάνω μόνη μου να πιω μια σόδα με φρέσκο λάιμ. Δεν θα πιω Cola που έχει δύο κουταλιές ζάχαρη και φουλ καφεΐνη. Τι θα μου προσφέρει;»

– Υπάρχουν τροφές που έχεις αποκλείσει από τη διατροφή σου;

«Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να αποφεύγω τη γλουτένη, όχι ότι είμαι εμμονική με αυτό. Δεν έχω αλλεργία, έχω απλώς μια δυσανεξία, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρώ πως έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Επίσης, έχω μειώσει πολύ την κατανάλωση ζάχαρης. Προτιμώ τα φυτικά γλυκαντικά, όπως είναι το σιρόπι αγαύης, που είναι ένας κάκτος του Μεξικού και ο καθένας μπορεί να το βρει σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Η ζάχαρη ταϊζει τα καρκινικά μας κύτταρα και δεν τη θέλω. Γενικότερα, οτιδήποτε είναι τεχνητό και προϊόν εργαστηρίου θα πρέπει να το αποφεύγουμε. Με μια γενική φράση θα έλεγα πως είναι προτιμότερο να προτιμάς ό,τι πωλείται στον πάγκο της λαϊκής (φρέσκα φρούτα και λαχανικά) παρά στα ράφια του super market.»

– Τώρα που είναι καλοκαίρι, πόση ώρα κάνεις προπόνηση;

«Όταν είμαι στη Χαλκιδική, στη Σάνη, παίζω τρεις ώρες, τουλάχιστον, beach volley. Έχω χτυπήσει και εφτάωρο, αλλά φέτος δεν την είχα τη χαρά ακόμη. Αυτό το καλοκαίρι έχουμε κερδίσει ήδη τέσσερα μετάλλια.»

– Είσαι από τους τύπους των αθλητών που θέλουν να κερδίζουν ακόμη και στην προπόνηση;

«Καθόλου. Είμαι από τους τύπους των αθλητών που θέλει τελειώνοντας αυτό που έχει κάνει, είτε είναι προπόνηση, είτε αγώνας, να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Αν για κάποιο λόγο, δεν έπαιξε καλά ο συμπαίκτης μου, δεν θα με πειράξει καθόλου. Με πειράζει όταν δεν δίνω εγώ αυτό που μπορώ να δώσω. Ακόμη και όταν έχω κερδίσει. Όταν έχω κερδίσει, αλλά δεν έχω παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές μου, δεν χαίρομαι, στεναχωριέμαι.»