ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκπληξη Σύριζα: Ραλλία Χρηστίδου υποψήφια στη β’ Αθηνών

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές βουλευτικές θα είναι η Ραλλία Χρηστίδου.

 

 

 

 

Το όνομα της ελληνίδας τραγουδίστριας, στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ με τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές στη β' Αθηνών, αποτελεί πραγματική έκπληξη από την Κουμουνδούρου. 

Κι όμως, ανάμεσα στα ονόματα των Ευκλείδη Τσακαλώτου, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Πάνου Σκουρλέτη, υπάρχει και αυτό της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία έγινε γνωστή από το ριάλιτι σόου Fame Story 2, το 2004. 

 Πάντως, στη Β’ Αθήνας υπάρχουν μεγάλες ανακατατάξεις. Εκτός της κυρίας Φωτίου, δεν θα είναι υποψήφιος και ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος μετατέθηκε στη Β’ Πειραιά, για να αναπληρώσει το κενό του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Έτσι δημιουργούνται κενά , ενώ στο μεταξύ εκτός βρέθηκαν και ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Δημήτρης Στρατούλης, η Νάντια Βαλαβάνη και ο Κώστας Ήσυχος (οι 3 τελευταίοι πήγαν στην ΛΑΕ). 

Τα πέντε από τα έξι κενά θα καλύψουν σίγουρα ο Παναγιώτης Σκουρλέτης, ο Νίκος Τόσκας, ο Χρήστος Σπίρτζης, (οι δύο πρώτοι ήταν και υπουργοί και βουλευτές, ο τρίτος ήταν εξωκοινοβουλευτικός υπουργός), ο Γιάννης Θεωνάς και ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος.