ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία! Έχασε τη μάχη το 9χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε στο Π. Φάληρο-Θα κηδευτεί μαζί με τη μητέρα του

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας χτύπησε την οικογένεια….το βράδυ της Κυριακής όταν το Τ το 9χρονο αγορι χτυπήθηκε μαζί με τη μητερα του σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Ποσειδωνος απο ΙΧ το οποίο έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε ότι βρήκε μπροστα του. 

Το 9χρονο αγορι νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα κυριακου" και κατέληξε χθες. Το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο το το σώμα και η κατάσταση της υγείας του ηταν εξαιρετικά κρίσιμη τις τελευταίες ημέρες. 

Η  μητερα χτυπήθηκε και διαπιστώθηκε ο θάνατος της αμέσως μετα το τροχαίο. 

Τραγική φιγούρα στην δραματική ιστορία ειναι το 6χρονο κοριτσακι, το οποίο κρατούσε επιςης απο το χέρι η μητερα το μοιραίο βραδυ. Το μικρο κορίτσι δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά απο το χτύπημα και σύμφωνα με πληροφοριες δεν γνωρίζει για την κατάληξη της μητέρας και του αδερφού της. 

Η διπλή κηδεία μητέρας και γιου θα γίνει στις 3 το μεσημερι της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευη. 

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οχήματα που κινούνταν παράλληλα επί της οδού συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα
ο 19χρονος οδηγός τού ενός οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να παρασύρει στο πεζοδρόμιο την 41χρονη μητέρα με τον 9χρονο γιο της.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας όπως και των πολιτών, οι οποιοι έσπευσαν για βοήθεια και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθούν τελικά στο Τζάνειο νοσοκομείο οι τραυματίες. 

"Η γυναίκα έφθασε εδώ και διαπιστώσαμε τον θάνατό της. Πρόκειται για ενα τραγικό περιστατικό. Το παιδί ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι για την μητέρα", δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit.gr, ο διοικητής του Τζάνειου νοσοκομείου, Χρηστος Παπαχρήστος.

"Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επεμβαίνουμε άμεσα, ωστόσο η άτυχη μητέρα εξέπνευσε και δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε για να την βοηθήσουμε", πρόσθεσε. 

Ωστοσο, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη 41χρονη γυναίκα, της οποίας ο θάνατος διαπιστώθηκε όταν την μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο.

πηγή: newsit.gr