ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή διαπίστωση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: Να μην είναι σούπα το δεύτερο ντιμπέιτ

Την πρώτη άτυπη διακομματική επιτροπή αναφορικά με το δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα, είχαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.

 

 

 

 

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην συνάντηση ο Γιώργος Κυρίτσης, ενώ από τη ΝΔ η Πηνελόπη Γαβρά και ο Κώστας Καραγκούνης. Οι δύο πλευρές αφού συμφώνησαν ότι το χθεσινό ντιμπέιτ ήταν ανούσιο και δεν πρόσφερε πολλά σε όσους το παρακολούθησαν, αποφάσισαν από κοινού να γίνει πιο «ζωντανό» το δεύτερο της Δευτέρας. Για τον λόγο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να μπορεί να γίνει διάλογος ανάμεσα στους δύο προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ενώ θα εκπροσωπούνται ξανά όλα τα κανάλια όπως και χθες βράδυ (έξι δηλαδή δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις).

Παράλληλα, συμφώνησαν οι δύο πλευρές να υπάρχουν δύο break στο ντιμπέιτ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει συνάντηση και με τους δημοσιογράφους που θα παραστούν και αναμένεται και οι ίδιοι να καταθέσουν προτάσεις για να είναι πιο ωφέλιμο το ντιμπέιτ προς τον τηλεθεατή.

Τέλος, αναφορικά με την ώρα έναρξης του αναμένεται να ξεκινήσει λίγο πιο αργά, λόγω υποχρεώσεων του Αλέξη Τσίπρα την προσεχή Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: