ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προεκλογικά φυλλάδια των ΑΝΕΛ με Σόιμπλε, Τσίπρα και Μέρκελ- ΦΩΤΟ

Αυτή τη φορά το κόμμα του Πάνου Καμμένου το έριξε στις γελοιογραφίες με σκίτσα και διαλόγους, που ήδη προκαλούν πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο… 

 

 

 

Την ώρα που οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν τους ΑΝΕΛ εκτός βουλής, το κόμμα του Πάνου Καμμένου μοιάζει να δίνει την ίδια ή και για πολλούς περισσότερη προσοχή στα διαφημιστικά του. Ακολουθούν την πετυχημένη συνταγή των εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου, καθώς τότε, σύμφωνα με αναλυτές, ένας από τους λόγους που μπήκαν στην βουλή ήταν και το σποτάκι με τον Πάνο Καμμένο και τον μικρό Αλέξη, που έγινε θέμα συζήτησης.

Τώρα στο προεκλογικό φυλλάδιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που αποκαλύφθηκε στο περιθώριο της ΔΕΘ κυριαρχούν οι γελοιογραφίες. Στην πρώτη, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος τραβούν με ένα σχοινί τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε, με το μήνυμα ''δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο'' να βρίσκεται από πάνω…

Στο δεύτερο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πετά ένα στεφάνι στα Ίμια από το ελικόπτερο και τα ψάρια ενημερώνονται για το… που κολυμπούσαν τόσο καιρό!

Στο τελευταίο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και πάλι συζητώντας με την Άνγκελα Μέρκελ αναρωτιέται αν τους… ψεκάζουν. Από πάνω τους βλέπουμε το χέρι των ΑΝ.ΕΛ.

πηγή: newsit

Διαβάστε επίσης: