ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο Καμμένος έχει παλαβώσει γιατί δεν μπαίνει στη Βουλή- BINTEO

«Μόνιμο λασπολόγο» και «κατάδικο δύο φορές», που το «όνομά του είναι γραμμένο στη δικογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου» χαρακτήρισε σήμερα Παρασκευή τον Πάνο Καμμένο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δίνοντας απάντηση στις καταγγελίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη διάρκεια του ντιμπέϊτ.

 

 

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι ο κ. Καμμένος έκανε ραντεβού με τον Άκη Τσοχατζόπολο, ενώ έκανε αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον υπαρχηγό του Άκη και του Παπαντωνίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η λασπολογία του Πάνου Καμμένου είχε φτάσει το σημείο να έχει χαρακτηρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο βιβλίο του ως αρχηγό της «17 Νοέμβρη».

Τόνισε δε πως φημολογείται έντονα ότι ο κ. Καμμένος λασπολογεί καθότι ο κ. Τσίπρας του έχει υποσχεθεί πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ επανεκλεγεί θα τον ονομάσει υπουργό Άμυνας ακόμα και αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή.

Κάλεσε μάλιστα τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση στη διένεξη. «Ο Καμμένος είναι βρώμικος» είπε και πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Όλους τους έχει "λασπώσει" ο κ. Καμμένος. Έχει "παλαβώσει" γιατί δεν μπαίνει στη Βουλή».

Διαβάστε επίσης: