ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ραχήλ δίνει… «στεγνά» τον Τσίπρα : Λέει ψέματα…

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο καταλογίζει ψέματα για το πώς φτάσαμε στο τρίτο Μνημόνιο, εξαπολύει η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή. 

 

Η δήλωσή της έχει ως εξής:

Οι απειλές περί Grexit δεν ήταν ποτέ «μια πραγματική πιθανότητα» καθώς θα ήταν παράνομη, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Βίτορ Κοστάντσιο σε συνέντευξή του στο Reuters.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τις 17 ώρες διαπραγματεύσεων και την αναγκαστική αποδοχή του μνημονίου για την αποφυγή της τακτικής ή άτακτης χρεοκοπίας αποκαλύπτονται αφήνοντας εκτεθειμένο τον Αλέξη Τσίπρα και τα κόμματα του μνημονιακού τόξου που είχαν μετακινηθεί στις αρχές Ιουλίου στις Βρυξέλες.

Τα κλάματα, τα σπασμένα χέρια, οι απειλές εγκατάλειψης της πολιτικής και τα υπόλοιπα επικοινωνιακά κόλπα από τον Καμμένο, δεν δύνανται να κρύψουν ότι η υιοθέτηση των μνημονιακών πολιτικών ήταν επιλογή τους για να διατηρήσουν τις καρέκλες και να συνεχίσουν τις διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Είχαμε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους εγχώριους συνεργάτες ταγματασφαλίτες όταν δεν τους χρειάζονταν. Αυτό αποτελεί ιστορική πραγματικότητα.

Οι σύγχρονοι δανειστές φαίνεται να ακολουθούν την ίδια τακτική στον οικονομικό πόλεμο ενάντια στη Χώρα μας εκθέτοντας τους πρόθυμους, που πιθανόν δεν χρειάζονται πλέον.

Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη.