MEDIA

Έλληνας δημοσιογράφος: «Η μισή Ελλάδα θέλει να με πυροβολήσει»

Την άποψή του για τον τρόπο που τον «βλέπουν» οι τηλεθεατές, σε ό,τι αφορά τη δουλειά του και το πώς ο ίδιος προσεγγίζει θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, λέει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με διάθεση αυτοκριτικής αλλά και ειλικρίνειας.

 

 

 

 

Στην ερώτηση μάλιστα αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση για κάτι που είπε τηλεοπτικά, ο γνωστός δημοσιογράφος απαντά στη Real: «Εννοείται, η µισή Ελλάδα θέλει να µε πυροβολήσει! Το ξέρω ότι είµαι βαθιά αντιπαθής σε πολύ κόσµο. Το κακό είναι ότι αυτό συµβαίνει για λάθος λόγους. Μην ξεχνάς ότι είµαι και βαθιά πολιτικά στοχοποιηµένος. Στις ΗΠΑ οι υποψήφιοι Πρόεδροι πηγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις σε ανθρώπους όπως ο Τζον Στιούαρτ, ο Τζον Ολιβερ, οι οποίοι δεν δηλώνουν δηµοσιογράφοι. ∆εν χρειάζεται να είσαι δηµοσιογράφος παλιάς κοπής για να κάνεις τίµια ενηµέρωση. Επίσης, στην Αµερική κανένας δηµοσιογράφος δεν κρύβει το πού ανήκει».

Ενώ συµβαίνει στην Ελλάδα;

«Ακριβώς. Στους παλιούς δηµοσιογράφους, επειδή έχουν παίξει και πολλά λεφτά, τους έχουν χτίσει σπίτια, τους έχουν πάει τα παιδιά τους σε σχολεία, υπήρξαν pay roll, γραφεία Τύπου… Φοβούνται να πουν ποιοι πραγµατικά είναι».

πηγή: gossip-tv