LIFESTYLE

Η αλήθεια για τη σχέση της Καινούργιου με τον Σταθοκωστόπουλο

Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες και τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περνάνε κρίση στη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη δεν θέλησε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι περνάει μια «ζόρικη» οερίοδο μέσας της. 

«Είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Μέσα μου περνάω μια δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Αυτό τον καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια». Αυτά τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου που προκάλεσαν αίσθηση και μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο το τοπίο γύρω από τη σχέση της με τον σύντροφό της. Το γεγονός ότι έχουν αραιώσει και οι δημόσιες εμφανίσεις τους φουντώνουν τα σενάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao κανείς από όσους ζουν το ζευγάρι από κοντά δεν μπορεί ν' απαντήσει με σιγουριά για το τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση τους. 

Το σίγουρο είναι ότι ο επιχειρηματίας δεν θέλει να βρίσκεται, τόσο ο ίδιος όσο και η σχέση του, στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανάγκη την προβολή ειδικά τώρα που θα είναι η βασική παρουσιάστρια της εκπομπής της στον Alpha. Τέλος, και οι δυο προσπαθούν να περάσουν τις όποιες δυσκολίες αφού αγαπιούνται και θέλουν να είναι μαζί.