ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα σε Τζιτζικώστα και Ντόρα

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις δηλώσεις του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στο Βήμα Fm, την Παρασκευή, δεν κρύβει την έντονη ενόχλησή της.

 

 

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη τόνιζαν χαρακτηριστικά «Η διγλωσσία και η υποκρισία δεν έχουν καμία σχέση με το νέο. Είναι πιο παλιό και από το παλιό» σημείωναν.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους ο Απόστολος Τζιτζκώστας ακόμα στις συνομιλίες και τις επαφές που είχε με την ίδια ουδέποτε έφερε αντίρρηση στο να είναι η πρώην υπουργός υποψήφια για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ. «Δεν φέρνουμε το νέο αν προσπαθούμε να διαγράψουμε την ιστορία της ΝΔ» έλεγαν συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο Βήμα Fm, είπε ότι "τον Βαγέλη Μεϊμαράκη, τον Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη φωτογράφισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την αποτυχία της Νέας Δημοκρατίας να εκλέξει αντιπρόεδρο στο ΕΛΚ στη Μαδρίτη.

«Η αστοχία της ηγεσίας της ΝΔ με την απώλεια της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ οφείλεται ακριβώς στο ότι αυτή η επιλογή σχετίζεται με τους εσωκομματικούς συσχετισμούς και τις συμφωνίες πίσω από κλειστά γραφεία», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας καρφώνοντας εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε, τονίζοντας πως αναφορικά με την επιλογή του προσώπου «προτάθηκε ένα πρόσωπο χωρίς να έχει περάσει από καμιά διαδικασία έγκρισης, το οποίο τελικά αποσύρθηκε» αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη.

πηγή : parapolitika.gr