LIFESTYLE

Πήρε διαζύγιο πριν 8 μήνες και ο γνωστός ηθοποιός κυκλοφορεί ξανά με την… πρώην του

Σενάρια για επανασύνδεση με την πρώην σύζυγο του πυροδότησε πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος απαθανατίστηκε χεράκι – χεράκι μαζί της το Σαββατοκύριακο, περίπου οκτώ μήνες αφότου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

 

 

Στις αρχές Γενάρη, έπειτα από 15 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η Τζούλιαν Φινκ. Μάλιστα, οι φήμες ήθελαν την Φινκ να κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου μετά από… απιστία του ηθοποιού, η οποία, παράλληλα, συντέλεσε και στην απομάκρυνσή του από το «Grey’s Anatomy», όπου επί σειρά ετών υποδύθηκε τον σέξι γιατρό ΜακΝτρίμι.

Κι ενώ όλοι ξέραμε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε απαθανατίστηκαν να κάνουν βόλτες στο Παρίσι!

Πάτρικ και Τζούλιαν περπάτησαν χεράκι – χεράκι, έβγαλαν selfies και έκαναν ποδηλατάδα στην «πόλη του Φωτός», ενώ η make-up-artist δημοσίευσε στο Instagram, στο οποίο διατηρεί το… επίθετο του ηθοποιού, φωτογραφία της με φόντο έναν πίνακα του Πικάσο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ουδείς έχει σχολιάσει τα περί επανασύνδεσης, αν και οι φωτογραφίες φαίνεται πως είναι αδιάψευστος μάρτυρας…

πηγή: star