MEDIA

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τραγουδάει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον… Φλαμπουράρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μίλησε για… όλα. 

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στην οποία μάλιστα θα υπάρχουν και κομμάτια που θα τραγουδάει.

«Υπάρχουν δύο κατευθύνσεις τις οποίες θα έχει η εκπομπή. Η μία θα είναι τραγούδια που έχω γράψει από την αρχή μέχρι το τέλος με μουσική, στίχους και τα σχετικά». 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ακόμη είπε σχετικά με την απόφασή του να γράψει στίχους:«Επιτρέπεται στην Ελλάδα του 2015 να μην είσαι αριστερός αλλά να έχεις καλλιτεχνικές ευαισθησίες και να τις βγάζεις προς τα έξω ή είναι κάτι το οποίο θα σου προσάψουν, θα σε ξευτελίσουν, θα σε διασύρουν μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείς με την αηδία της υποτιθέμενης λαοκρατίας τους;»

Σε αυτό το σημείο η Δούκισσα Νομικού τον ρώτησε πως αντιμετωπίζει τα… κακώς κείμενα για να της απαντήσει: «Για μένα είναι είδηση αν δεν με κράξει κάποιος. Δεν το παρακολουθώ πλέον καθόλου. Έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου ερευνώ τις φάσεις από τις οποίες περνάει ένας άνθρωπος όταν μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα». 

Όλα μοιάζουν με ΣΥΡΙΖΑ

Στη συνέχεια της κουβέντας τους ο δημοσιογράφος τραγούδησε live ένα από τα κομμάτια του το οποίο… πατάει πάνω στο γνωστό τραγούδι «Άδωνις».

«Όπου κι αν πας θα σαι πάντα ΠΑΣΟΚ. 
Θα έχεις το κλικ και θα δείχνεις τους κώλους. 
Κι όταν περάσει το σοκ, δυνάμεις θα ασκείς κεντρομόλους. 
Πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ για φραπέ, που πηγαίνουν η ΕΚΤ και θεσμοί και η Τρόικα και ΔΝΤ και που πηγαίνει και μια δεξιά πιο παλιά από το ΠΑΣΟΚ να της φύγει ΝΔ. 
Κι όλα μοιάζουν με ένα ΣΥΡΙΖΑ και ο λαοκρατία μύριζα, κι είσαι η κοροϊδία μου  η αναρχοχρεοκρατία μου». 

Και επισήμανε ξανά: «Αλλά δεν επιτρέπεται φίλε. Δεν επιτρέπεται να γράφεις αν δεν είσαι αριστερός στην Ελλάδα του 2015. Δεν επιτρέπεται να είσαι καλός τραγουδιστής αν δεν είσαι συντονισμένος με τους λαϊκούς αγώνες που φέρνουν το τρίτο μνημόνιο».

 Η Μπόσα Νόβα του Φλαμπουράρη

«Δουλεύω την «Μπόσα Νόβα του Φλαμπουράρη», εμπνευσμένη από το «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα» του Πανούση», είπε στη συνέχεια για το δεύτερο κομμάτι που έχει γράψει. 

Ωστόσο η Δούκισσα αναρωτήθηκε σε αυτό το σημείο γιατί εμπνέεται από την πολιτική και όχι από μία γυναίκα ή ένα λουλούδι. 

«Υπάρχει πιο ρομαντικό πράγμα από την Όλγα Γεροβασίλη; Aπό την Θεανώ Φωτίου; Σκέφτομαι ένα σχήμα με 400.000 περίπου λέγεται ασφαλιστικό».

«Ήρθες σαν Φλαμπουράρης και μου γέμισες τις νύχτες με εφιάλτες που δεν έχουν τέλος μπίζνες, ήθελα να μαι από την Αίγινα και εγώ», τραγούδησε