MEDIA

Ο Μανώλης Καψής και οι συνδέσεις με τα τάμπλετ στο MEGA!

Την Κυριακή το βράδυ στα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, ο κύριος Μανώλης Καψής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA έδωσε εντολή να γίνει ζωντανή σύνδεση με ένα τάμπλετ !!!

 

Την στιγμή μάλιστα κατά την οποία υπήρχαν ήδη τρεις ζωντανές συνδέσεις στο σημείο άρα υπήρχε και η δυνατότητα για τέταρτη.

Ο κύριος Καψής όμως αντί να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές δυνατότητες και τους τεχνικούς του σταθμού του, προτίμησε την … «εξέλιξη της τεχνολογίας» και πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό εικόνα σε μορφή «λάσπης», που μόνο εικόνα βέβαια  δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις!!!

Εμείς από την πλευρά μας καταδικάζουμε την συμπεριφορά του κυρίου Καψή και την απαξίωση που έδειξε τόσο στους τηλεθεατές του καναλιού όσο και  στα πρόσωπα των συναδέλφων τεχνικών. Τον ενημερώνουμε δε πως στο μέλλον τέτοιες ενέργειες δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Τα ίδια ισχύουν και για τον… «φερόμενο ως συνάδελφο» δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ κύριο Υποφάντη, ο οποίος κατ’ επανάληψη κάνει ζωντανές συνδέσεις με ένα i-phone στα χέρια. Ο «φερόμενος ως συνάδελφος», παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις μας, συνεχίζει και αναμεταδίδει την «εικόνα-σούπα» ως γνήσιος τεχνικός αδιαφορώντας τόσο ο ίδιος όσο και ο σταθμός του για την απίστευτα υποβαθμισμένη ποιότητα που ούτε ερασιτεχνική δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Ειλικρινά αν ο κύριος Υποφάντης ήταν πραγματικά τεχνικός -θα είχε απόλυτο δίκιο να τον απολύσει το κανάλι του- και θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να τον καλύψουμε συνδικαλιστικά!!!

Όπως και να έχει ενημερώνουμε τους δύο κυρίους και τα κανάλια τους πως οι Ενώσεις μας προτίθενται να προστατεύσουν τα μέλη τους με όλους τους νόμιμους τρόπους!

Τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Ε.Τ.Ι.Τ.Α και Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.

typologies.gr