3 top δεξιά, LIFESTYLE

Ένας σκηνοθέτης και ένας ηθοποιός συνελήφθησαν σε γύρισμα ταινίας!

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τατόι όταν κάτοικοι άκουσαν ήχους όπλου και φωνές και την ίδια στιγμή είδαν λάμψεις.

Αμέσως ειδοποίησαν έντρομοι την Αστυνομία νομίζοντας ότι έχουν πέσει πυροβολισμοί. Όπως έλεγαν στους αστυνομικούς «κάποιοι εδώ σκοτώνονται» αφού άκουγαν και κραυγές πόνου!

Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο αντίκρισαν δύο άνδρες με τον έναν από αυτούς να κρατάει όπλο. Τον προειδοποίησαν να το αφήσει κάτω και στη συνέχεια τους ακινητοποίησαν.

Όπως ανέφεραν οι δύο άνδρες στους αστυνομικούς, ο ένας είναι σκηνοθέτης και ο άλλος ηθοποιός και όλα έγιναν, όπως είπαν, στο πλαίσιο γυρισμάτων ταινίας μικρού μήκους.

Όπως αποδείχθηκε, το ψεύτικο όπλο ήταν κρότου λάμψης.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμημα Μενιδίου και στη συνέχεια στον εισαγγελέα.

Κατά πληροφορίες δεν είχαν κάποια άδεια για την ταινία αλλά ούτε και για το όπλο κρότου λάμψης. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος προκειμένου να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.