3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξέλιξη: Εξώδικο της Ρούλας στον Μάνο μέσα από τη φυλακή -Τι ζητά

Ακόμα μία δριμεία επίθεση εξαπολύει στο εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές όπου βρίσκεται.

Η 33χρονη, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού από τις 31 Μαρτίου ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προχωρά σε νέα, ολομέτωπη επίθεση προς τον άλλοτε λατρεμένο της σύζυγο, Μάνο, στέλνοντάς του εξώδικο μέσω των δικηγόρων της.

Συγκεκριμένα, με αυτό το εξώδικο η Ρούλα Πισπιρίγκου γνωστοποιεί στον Μάνο ότι, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ως έγκλειστη δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές ότι εκείνος μπορεί να κάνει τη ζωή του και να μη δείχνει το ενδιαφέρον που θα έπρεπε για τη φροντίδα τους.

Ως εκ τούτου, τον καλεί να της δηλώσει εγγράφως είτε ότι θα αναλάβει εκείνος τη συντήρηση των τάφων των παιδιών, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, είτε σε διαφορετική περίπτωση, να προβεί σε εξουσιοδότηση κάποιου μέλους της οικογένειά της -και συγκεκριμένα να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα-, εάν δεν μπορεί ο ίδιος να ανταποκριθεί σε αυτό.

Η Πισπιρίγκου κατηγορεί τον Δασκαλάκη ότι διαρρέει στοιχεία από τις τηλεφωνικές κλήσεις της
Το δεύτερο από τα αιτήματα που απευθύνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη μέσω του εξωδίκου που αποφάσισε να του στείλει είναι να πάψει να χρησιμοποιεί και να διαθέτει σε τρίτους τον αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε η ίδια.

Μάλιστα, τον κατηγορεί ότι επιδίδεται συστηματικά στη διαρροή πληροφοριών που αφορούν στην προσωπική της ζωή και γι’αυτό τον καλεί να προβεί άμεσα στη μεταφορά της συγκεκριμένης σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής της, Δήμητρας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι εφόσον εν διαστάσει σύζυγός της έχει στην κατοχή του τους αναλυτικούς λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, μπορεί να γνωρίζει τις κλήσεις που είχε κάνει η Ρούλα όλο αυτό το διάστημα και τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Επιπλέον, του ζητά να αποπληρώσει την οφειλή που εκκρεμεί για την συσκευή του κινητού τηλεφώνου που ανήκε στη Ρούλα πλέον χρησιμοποιεί ο ίδιος, αλλιώς να την παραδώσει σε κάποιο μέλος της οικογένειά της.

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά από τον Μάνο Δασκαλάκη να φτιάξει και να της παραδώσει τη λίστα με τα πράγματα που θέλει να πάρει από το διαμέρισμα της Μπιζανίου 27 στην Πάτρα όπου διέμεναν και πάει να τα πάρει, προκειμένου να αδειάσει το σπίτι.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το εξώδικο

Στο μεταξύ, στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλου, για το εξώδικο που έστειλε η εντολέας του στον Μάνο Δασκαλάκη, επιβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία.

«Το οικογενειακό περιβάλλον οφείλει να αναλάβει τη φροντίδα. Σε σχέση με την κάλυψη των οφειλών και την ανανέωση της σύμβασης για το κοιμητήριο, αρμόδιοι είναι οι γονείς. Εφόσον ο ένας δεν μπορεί για να το αναλάβει, αναγκαστικά μένει ο ένας αλλά αν για κάποιο λόγο δεν μπορεί, πρέπει να πάει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας», συμπλήρωσε, αναφέροντας πως για τα παραπάνω θέματα, δηλαδή την κάλυψη των οφειλών και την ανανέωση της σύμβασης για το κοιμητήριο, δεν μπορεί να δώσει εξουσιοδότηση η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μητέρα και την αδερφή της.