3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, LIFESTYLE

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά: προετοιμάσου κατάλληλα για την παραλία ώστε να μη σου λείψει τίποτα!

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά κι αλήθεια πρέπει όλοι αυτό το καλοκαίρι να είμαστε ξέγνοιαστοι. Το χρειαζόμαστε και το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Καλοκαίρι όμως σημαίνει και κάτι ακόμα! Καλοκαίρι σημαίνει παραλία. Κι αν έχετε παιδιά τότε σίγουρα ξέρετε πως η ξεγνοιασιά και η παραλία –με τα μπαγκάζια που απαιτεί- δεν πάνε συχνά μαζί.

 

Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε κάπως ώστε όταν βρεθείτε στην παραλία όχι απλώς να μη σας λείψει τίποτα αλλά να είστε τόσο καλά οργανωμένοι ώστε να απολαύσετε κάθε λεπτό της παραμονής σας εκεί.

 

Πρωταρχικά βεβαίως θα πρέπει να πάρετε μαζί σας μαγιό και αντιηλιακό. Εντάξει αυτά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τα θυμηθείτε. Όμως μην παραλείψετε να συνδυάσετε το μαγιό σας με μια πετσέτα που θα πετύχει ταυτόχρονα να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και να είναι όσο απορροφητική απαιτούν οι συνθήκες του μπαίνω – βγαίνω και ξαναμπαίνω στη θάλασσα. Κι όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα κομψό backpack, πρακτικό και με μεγάλη χωρητικότητα όπως αυτό.

Σας συμβουλεύουμε να πάρετε μαζί σας κι ένα τσαντάκι καρπού για τα αντικείμενα που δεν θέλετε να βρεθούν ανάμεσα σε βρεγμένα μαγιό, βότσαλα και άμμο όπως το κινητό σας τηλέφωνο ή το πορτοφόλι σας.

Αν τώρα δεν θέλετε η όμορφη πετσέτα σας να γεμίσει άμμο και σκόνη και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, ιδίως αν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας και δεν μπορείτε να βάλετε πλυντήριο τότε μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε ένα αδιάβροχο υπόστρωμα όπως αυτό.

Οι μη οργανωμένες παραλίες, οι καλύτερες δηλαδή, εκείνες που δεν σφύζουν από κόσμο και φασαρία, απαιτούν ομπρέλα! Όμως γιατί να κουβαλάτε κάτι τόσο βαρύ και δύσχρηστο και να μη στραφείτε σε κάτι πολύ βολικότερο όπως αυτό το σκίαστρο; Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Όσο για τα παιδιά εκτός από νεροπίστολά, κουβαδάκια και φτυάρια μια καλή ιδέα για ατελείωτες ώρες απασχόλησης στα κύματα είναι να πάρετε μαζί σας ένα φουσκωτό διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Για παράδειγμα ένας κροκόδειλος που πετάει νερό ή ένας μονόκερος ή ακόμα και μια φουσκωτή μπάλα θα κάνουν τους μικρούς σας πολύ ευτυχισμένους.

Έχοντας λοιπόν διασφαλίσει την καλοπέραση των νεαρών εκδρομέων μπορείτε με την ησυχία σας να απολαύσετε ένα καλοκαιρινό ανάγνωσμα. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως καλοκαίρι –εκτός των άλλων- σημαίνει βιβλίο. Στα καταστήματα Publicκαι στο public.gr μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία βιβλίων για όλα τα γούστα. Εμείς πάντως έχουμε κι εδώ να σας προτείνουμε κάποια. Μια εξαιρετική πρόταση είναι «Η Διερμηνέας»της AnetteHessή το μυθιστόρημα του RothJoseph«Οι Φράουλες»ή τέλος το βραβευμένο με Εθνικό Βραβείο Λογοτεχνίας της Παλαιστίνης «Ο Παριζιάνος» της IsabellaHammad.

Καλοκαίρι όπως θα έχετε ήδη καταλάβει σημαίνει Public. Γιατί απλά δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε δεκάδες καταστήματα για να αγοράσετε τα απαραίτητα των διακοπών σας. Μπορείτε να τα βρείτε όλα σε ένα και μόνο κατάστημα. Αυτές και ακόμα περισσότερες επιλογές σας περιμένουν στα καταστήματα Publicαλλά και στο public.gr. Ξεκίνα λοιπόν να προετοιμάζεις το δικό σου καλοκαίρι, όπως εσύ το έχεις ονειρευτεί. Γεμάτο από το πιο απαραίτητο συστατικό: Την ξεγνοιασιά!