3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΕΚΛΟΓΕΣ 2023, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανώλης Κωστάκης: Τα πεπραγμένα και οι στόχοι για την Καλλιθέα, με πυξίδα την σκληρή δουλειά και την εμπειρία

Τον απολογισμό του δημοτικού έργου στην Καλλιθέα, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την επόμενη μέρα των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου , πραγματοποίησε στην προεκλογική του συγκέντρωση ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» της Καλλιθέας,  επί σειρά ετών αντιδήμαρχος με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Κωστάκης.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» της Καλλιθέας, επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Κωστάκης στην προεκλογική του ομιλία

Ενώπιον του ακροατηρίου ο κ. Κωστάκης απαρίθμησε τα πεπραγμένα  και έθεσε τους νέους δυναμικούς στόχους της επόμενης θητείας.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών που υλοποιήθηκαν από τις θέσεις του αντιδημάρχου  Περιβάλλοντος καθαριότητας και παιδείας πολιτισμού  ήταν ο πιο  σύγχρονος μηχανοκίνητος στόλος απορριμματοφόρων  σε όλη την Ελλάδα,    η πρωτιά της Καλλιθέας στην  ανακύκλωση ανάμεσα στους μεγάλους Δήμους της Αττικής και η ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών του Δήμου.

Στο επίπεδο του Πολιτισμού ήταν η συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ρεμπέτικο τριήμερο στις Τζιτζιφιές, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής σε συνεργασία με το Ινστιτούτο οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κ.α.

Από την θέση του προέδρου στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», ενός από τα μεγαλύτερα νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου με πάνω από 300 άτομα προσωπικό ο κ. Κωστάκης απαρίθμησε έναν μακρύ κατάλογο πεπραγμένων για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών της πόλης.

Τονίστηκε επίσης η αναβάθμιση υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στους 9 βρεφονηπιακούς  σταθμούς  που φιλοξενούν 550 παιδιά παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες. Εξασφαλίστηκαν μέσω ΕΣΠΑ  νέος εξοπλισμός , αξίας 90.000 ευρώ  προσλήφθηκαν 12 εκπαιδευτικοί ενώ    διακηρύχτηκαν  11 ακόμα προσλήψεις.

Τέλος, για την Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας που αναπτύσσεται δυναμικά,  τα έσοδα από τον ελλιμενισμό εκτοξευτήκαν  από τις 26.000 του 2014 στις 465.000 το 2022 ενώ προχωρεί η συντήρηση των 3 προβλητών καθώς και η υποθαλάσσια καλωδίωση.

Την εκδήλωση προλόγισε ο ηθοποιός και κάτοικος Καλλιθέας, Στέλιος Καλαθάς επαινώντας τις σημαντικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες με τις οποίες ο κύριος Κωστάκης έχει συμβάλει στη δημιουργία μιας καλύτερης Καλλιθέας, μιας περιοχής σύγχρονης, φιλικής προς τους κατοίκους της, εξελιγμένης σε όλα τα πεδία δράσης με τα οποία κατά καιρούς έχει ασχοληθεί.

Ο Στέλιος Καλαθάς

Το παρόν έδωσε φυσικά ο Δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Δημήτρης Κάρναβος επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος πως ο επί σειράς ετών συνοδοιπόρος του με φροντίδα και μεράκι έστρεψε το βλέμμα στις ανάγκες της Καλλιθέας και των κατοίκων της. Από όποιο μετερίζι κι αν κλήθηκε να υπηρετήσει την πόλη του άφησε ένα ξεκάθαρο αποτύπωμα δημιουργικότητας και ουσιαστικών λύσεων.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Δημήτρης Κάρναβος

Μα καθώς οι δημοτικές εκλογές δεν είναι άλλο παρά η ίδια η φωνή των πολιτών αξίζει να σημειωθεί η εγκαρδιότητα με την οποία εκείνοι υποδέχτηκαν τον κύριο Κωστάκη σε αυτή την ομιλία. Κι είναι ίσως γιατί γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως οι ομιλίες του δεν είναι λόγια ηχηρά και βεγγαλικά εντυπωσιασμού, αλλά επερχόμενες πράξεις. Ξέρουν καλά οι Καλλιθεάτες πως ο δικός τους Μανώλης «μιλάει με πράξεις».