3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατροπή με τον θάνατο της Ίριδας; – Τι λέει νέος ιατροδικαστής

Μετά από τρεις αναβολές, μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο από την ημέρα που η ίδια βρέθηκε στο επίκεντρο και στην κορυφή της επικαιρότητας, η 34χρονη κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της, είναι έτοιμη να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας το 2019 και της μικρής Ίριδας δυο χρόνια αργότερα, στην κούνια του σπιτιού της, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega: «Σε συνέχεια των δηλώσεων του κ. Κούγια, ο κ. Τσαντίρης, ιατροδικαστής, φαίνεται να έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις σε ότι αφορά τα ευρήματα στο στόμα της Μαλένας και της Ίριδας αν συνιστούν προσπάθεια ασφυξίας. Πάντως ο κ. Τσαντίρης φαίνεται να έχει καταθέσει να μην υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά των κοριτσιών, Μαλένας και Ίριδας που να εξηγεί το πρόβλημα».

Υπάρχει κι ένας ιατροδικαστής που φαίνεται να έχει καταθέσει ότι σε δείγματα αίματος που έχουν αναλυθεί σε πλακίδια έχει βρει σε μακροφάγα κύτταρα δείγματα αιμοσιδηρίνης. Αυτό σημαίνει, ότι σύμφωνα με το εν λόγω εύρημα ότι η Ίριδα δεν είχε αγενεσία φλεβόκομβου, αλλά έπασχε μάλλον από άλλο αυτοάνοσο νόσημα στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Άρα ο θάνατος θα μπορούσε να αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο αίτημα από τον Κούγια για συμπληρωματικές καταθέσεις – Γιατί βάζει στο στόχαστρο την ανακρίτρια

Λίγες μόλις ώρες πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των δυο μικρότερων παιδιών της επανέρχεται με συμπληρωματικό αίτημα με το οποίο ζητεί, μεταξύ άλλων, να εξεταστούν νέοι μάρτυρες αλλά και να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση άλλοι.

Σύμφωνα με το συνήγορο της Αλέξη Κούγια, η συγκεκριμένη ενέργεια αποφασίστηκε αφού έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας και ενημερώθηκαν για τις νέες καταθέσεις που ελήφθησαν από την αρμόδια ανακρίτρια μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης.

«Δεν θα επιτρέψουμε να απολογηθεί η κα κατηγορουμένη χωρίς να διερευνηθεί κάθε πτυχή των ιατροδικαστικών εκθέσεων και γνωμοδοτήσεων, επειδή όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει από το στάδιο της προδικασίας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νέο αίτημα της προφυλακισμένης για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας , Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολόκληρη η ανακοίνωση αλλά και το νέο αίτημα

Μετά τις καταθέσεις, για πρώτη φορά, των μαρτύρων ειδικών γνώσεων τακτικών ιατροδικαστών κ.κ Χρήστου Κραβαρίτη, ιατροδικαστού Λαρίσης, Σίμου Μεσογίτη, ιατροδικαστού Πελοποννήσου, ΣωκράτηΤσαντίρη, ιατροδικαστού Πειραιώς, οι οποίοι κονιορτοποίησαν την κωμικού ιατροδικαστικού περιεχομένου ιατροδικαστική γνωμοδότηση των αυτοδιορισθέντων ιατροδικαστών Αθηνών,Καρακούκη και Καλόγρηα, και μετά την κατάθεση του παθολογοανατόμου Ευτυχιάδη, ο οποίος στην κατάθεσή του αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι παραπλανήθηκε από τον ιατροδικαστή Καλόγρηα και έτσι χρησιμοποίησε για να αποφανθεί μια πρωτοφανή στα παθολογοανατομικά δεδομένα εξέταση, η οποία αφεώρα τον θάνατο της Ίριδας Δασκαλάκη, ο οποίος σημειωτέων δεν είναι καν στον πίνακα πραγματογνωμόνων και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στη δικογραφία (πρακτικό και πρωτόκολλο αυτής της πρωτοφανούς εξετάσεως στο εργαστήριο παθολογοανατομικής του ΕΚΠΑ) και μετά τις δύο εντελώς αντιφατικές καταθέσεις της παθολογοανατόμου Ιωαννίνων κας Μητσέλου όπου απεδείχθη ότι οι επίσημες ιατροδικαστικές εκθέσεις μετά από νεκροψία – νεκροτομή και όχι από φωτογραφίες !!!!!!!!!!!!,τις οποίες μελέτησαν οι αυτοδιορισμένοι Καρακούκης – Καλόγρηας, όπου τελικώς απεδείχθη, έστω και με καθυστέρηση πολλών μηνών, ότι οι τακτικές ιατροδικαστές Αθηνών και Πατρών, κ.κ. Τσάκωνα και Τσιόλα, αλλά και ο τακτικός ιατροδικαστής Πειραιώς, κος Τσαντίρης δικαιώνονται για τις πραγματογνωμοσύνες, τις οποίες είχαν εκδώσει όπου διέγνωσαν θανάτους των δύο αειμνήστων κοριτσιών από παθολογικά αίτια και όχι απόεγκληματική ενέργεια πριν ο περιφερόμενος ιατροδικαστής, χωρίς καμία νεκροψία –νεκροτομή, Γρηγόρης Λέων και τα λαϊκά δικαστήρια των πρωινών, μεσημεριανών και απογευματινών εκπομπών της τηλεόρασης σε συνεργασία με την λειτουργούσα στο σκοτάδικαθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία αυτοδιορίστηκε μέσω της γραμματέως της, η οποία έχει συγγενική σχέση με την Ανακρίτρια κα Σαλάππα(διενήργησε την ανάκριση για την Τζωρτζίνα) ανατραπούν όλα τα ιατροδικαστικά επίσημα δεδομένα και ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της κας Σ.Π., δημοσιοποιούμε το νέο αίτημα το οποίο έχουμε υποβάλλει, μόλις λάβαμε αντίγραφα των νέων καταθέσεων στην κα 35ηΤακτική Ανακριτή και το οποίο αναμένουμε να ικανοποιηθεί άμεσα και προ της προσδιορισμένης για αύριο απολογίας της κας κατηγορουμένης.

Δηλαδή, μετά από αυτές τις νέες καταθέσεις επισήμων ιατροδικαστικών και την αιτούμενη κατάθεση της κας Ουρανίας Δημακοπούλου, δηλαδή της Ιατροδικαστή,την οποίαν επέλεξε η Ελληνική Δικαιοσύνη για να ενεργήσει τις πραγματογνωμοσύνες σε όλους τους θανάτους που προκάλεσε ο απατεώνας ψευτογιατρός και για τις οποίες καταδικάστηκε σε 8 ισόβιες καθείρξεις, η Ελληνική Δικαιοσύνη για να κρίνει την τύχη της κας Σ.Π. θα έχει να διαλέξει μεταξύ των επισήμων ιατροδικαστικών εκθέσεων και πραγματογνωμοσυνών των κ.κ. Τσιόλα, Τσάκωνα, Δημακοπούλου, και των κ.κ. Κραββαρίτη, Μεσογίτη, Τσαντίρη(αναμένουμε άλλες 2 ιατροδικαστικές εκθέσεις άλλων 2 τακτικών ιατροδικαστών)και τις κωμικού επιστημονικού ιατροδικαστικού περιεχομένου των κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρηα, οι οποίοι από φωτογραφίες και παραπλανώντας τον επιλεγέντα από αυτούς φίλο τους παθολογοανατόμο Ευτυχιάδη, ο οποίος με τηνκατάθεσή του τους άδειασε για να αποφύγειτις ποινικές επιπτώσεις εις βάρος του, δημοσιοποιούμε το αίτημα το οποίο έχουμευποβάλει και το οποίο είναι το εξής: