3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Αδερφός 35χρονου: «Καίγεται η καρδιά μου αγαπημένε μου αδερφέ…»

Συγκινούν τα λόγια του αδερφού του 35χρονου που «έφυγε» από τον κορωνοιό…Δε μπόρεσε να ταξιδέψει από τη Νυρεμβέργη όπου ζει τα τελευταία χρόνια για να τον αποχαιρετίσει, με ανάρτησή του όμως στο facebook , και με μια φωτογραφία τους από παλιές ευτυχισμένες στιγμές….»μίλησε» για τον αδερφό που λάτρεψε όσο τίποτα άλλο….

Διαβάστε την ανάρτησή του, και δείτε τις φωτογραφίες τους που δείχνουν τον 35χρονο αγκαλιά με το παιδί του, και τα δύο αδέρφια μαζί να χαμογελούν….

«Καλόκαρδε αδελφέ μου… ήσουν το παν για τη οικογένεια… Πάντα νοιαζόμουνα για σένα στη ζωή μου, πάντα ήθελα ήθελα να σου μοιάσω… Μόλις 3 μήνες πριν ήμασταν μαζί αγαπημένε μου αδερφέ… ήρθες να μας δεις… αλλά δεν μπορώ να έρθω εγώ σε σένα τώρα, λυπάμαι αδερφέ μου. Ήσουν ο μόνος άνθρωπος που με καταλάβαινε χωρίς να μιλάει. Όταν έφυγες, έφυγε και ένα κομμάτι της ζωής μου. Το πήρες. Η καρδιά μου καίγεται αγαπητέ μου αδελφέ…. πάντα μου έλεγες, Χασάν μικρέ, είσαι δυνατός, κοίτα μπροστά. Μου τηλεφωνούσες κάθε μέρα και θα συνέχιζες να μου τηλεφωνείς κάθε μέρα.

Κάθε φορά που ακούω την όμορφη φωνή σου, η καρδιά μου ραγίζει… έφυγες αδελφέ, με άφησες μόνο… αγαπητέ μου αδελφέ, ας σε αναπαύσει ο Θεός εν ειρήνη, αγαπημένε μου αδελφέ.. έφυγες και άφησες πίσω σου ένα μωρό…Είναι ευλογία για μένα, είναι μια ανάμνηση από σένα, θα προσπαθήσω να γίνω αδερφός σαν εσένα… Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ..»