3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ΑΣΔΕΝ ο Στρατηγός Φλώρος – Σύσκεψη Ερντογάν με στρατηγούς

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρο Διακόπουλο ο Ερντογάν απαντά με την σύγκληση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στο οποίο προεδρεύει.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Στο τραπέζι των Τούρκων θα μπει βεβαίως η κλιμάκωση των τουρκικών κινήσεων σε Αιγαίο και Μεσόγειο κάτι το οποίο περιμένει η Αθήνα.

Ήδη σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, επισκέφθηκαν την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), για να δώσουν περαιτέρω κατευθύνσεις και οδηγίες καθώς μπροστά μας όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα «θερμό» καλοκαίρι.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο, ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια της ομιλίας του σε βίντεο προβαλλόταν τα λόγια του Περικλή προς τους Αθηναίους: «αντικρίζουμε τους κινδύνους πρόθυμα και όχι με βαριά καρδιά, τους αντικρίζουμε από ανδρεία περισσότερο παρά από υπακοή σε κάποιο νόμο και τούτο για εμάς είναι κέρδος μεγάλο», στα οποία είχε κάνει αναφορά και κατά την παραλαβή των καθηκόντων του.