GOOGLE NEWS, LIFESTYLE

«Όταν θέλω να σε δω να μπορώ»: Το προφητικό τραγούδι για τον έρωτα τον καιρό της καραντίνας

Μπορεί να γράφτηκε προτού η πανδημία να αλλάξει και τελικά να καθορίσει τις ζωές μας, ωστόσο αυτό το μουσικό διαμαντάκι αποδείχθηκε, μόλις λίγο καιρό μετά τη δημιουργία του, εντελώς προφητικό. Όλα όσα θεωρούνταν ένα χρόνο πριν δεδομένα έχουν πλέον ανατραπεί και ο ήρωας του κομματιού το μόνο που ζητάει από την αγαπημένη του είναι «όταν θέλει να την δει, να μπορεί».

Το ιδιαίτερο video clip κινουμένων σχεδίων που συνοδεύει το τραγούδι είναι ένα μοντέρνο παραμύθι. Περιγράφει χιουμοριστικά τις περιπέτειες ενός νέου που προσπαθεί με κάθε μέσο να φτάσει κοντά στην αγαπημένη του. Παρόλο που οι αντιξοότητες είναι πολλές, στο τέλος καταφέρνει να πετύχει τον σκοπό του..!

Ο τραγουδοποιός Βύρων Τσουράπης

Πολυφωνίες, έντονος ρυθμός με τύμπανα και κρουστά, ακουστικές κιθάρες που φαντάζουν να βγήκαν από κάποιο απομακρυσμένο χωριό της Ισπανίας ενώνονται βγάζοντας ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα!

Ο Βύρων Τσουράπης, δημιουργός και ερμηνευτής του «να μπορώ» έχει γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου αλλά και από την αγάπη με την οποία έχουν υποδεχτεί οι χρήστες του youtube τα προηγούμενα κομμάτια του. Όλα τους ιδιαίτερα ακούσματα, συμμορφωμένα με τις δεσμεύσεις της ποιοτικής μουσικής μας σκηνής φανερώνουν πως ο Τσουράπης έχει πολλά να μας πει και να μας… τραγουδήσει στο μέλλον.


 

Official Pages:

Spotify: https://sptfy.com/byron-tsourapis

Facebook: https://www.facebook.com/byron.tsourapis.official

Instagram: https://www.instagram.com/byron.tsourapis/

YouTube Channel: https://www.youtube.com/byrontsourapis

Twitter: https://twitter.com/ByronTsourapis