3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή! Η έγκυος γνώριζε και είχε ραντεβού με τον άντρα που της έριξε το καυστικό υγρό!

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα, τόσο από τις απαντήσεις τις 25χρονης, όσο και από τις έρευνες τους ότι το άτομο που της επιτέθηκε και της έβαλε το πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο ήταν γνώριμο από το παρελθόν της.

Ωστόσο, όπως μεταφέρει το newsit.gr,  δεν εμπλέκεται με το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά ούτε με την εγκυμοσύνη της.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σενάριο που είχε προβάλει αρχικά η κοπέλα ότι ο δράστης της επιτέθηκε, ενώ εκείνη έκανε μια βόλτα στην ερημική τοποθεσία στα όρια της Άνω Κυψέλης με το Γαλάτσι δεν περιέχει όλη την αλήθεια.

Πιστεύουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε ραντεβού με τον άνθρωπο που δεν δίστασε να της επιτεθεί με το καυστικό υγρό παρότι είναι έγκυος.

Ένα από τα γεγονότα που προβλημάτισαν από την αρχή τους ήταν η ώρα που συνέβη το περιστατικό. Όπως ανέφερε η κοπέλα δέχτηκε την επίθεση 11:30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δυόμιση ώρες αργότερα από την απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν παρθεί για τον κορονοϊό.

Παράλληλα η περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Άνω Κυψέλη είναι ένα ερημικό σημείο το οποίο δεν προσφέρεται για μοναχικές βόλτες και μάλιστα εγκυμονούσες τις βραδινές ώρες, ενώ βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο που μένει η 25χρονη με τον σύντροφο της.