MEDIA

Τον είδαμε να πηγαίνει αλλά ποτέ δεν βρέθηκε εκεί! «Μυστήριο» με την απουσία του Καφετζή από τον ημιτελικό του Survivor! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζέιμς Καφετζής ξεκίνησε να πάει στον ημιτελικό του Survivor και η κάμερες τον κατέγραψαν, αλλά ξαφνικά… εξαφανίστηκε!
«Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Νωρίτερα η Άννα Μαρία Βέλλη ανέβασε στα srories της φωτογραφία, όπου η ίδια και οι κολλητοί της Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής μαζί με την κοπέλα του βρίσκονται στο αυτοκίνητο και πηγαίνουν στο Άλσος Βεΐκου.


Ο 24χρονος διοργανωτής boat party, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, ήταν συνεπής στην ώρα άφιξης που έδωσε η παραγωγή του ριάλιτι στους πρώην παίκτες, αφού οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον απαθανάτισαν λίγο πριν εισέλθει στο χώρο διεξαγωγής του live.

Ωστόσο, στην έναρξη του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Τζέιμς Καφετζής – μαζί με τη Νικολέτα Μαυρίδη, την οποία επίσης είδαμε στην είσοδο του θεάτρου – απουσιάζουν από τον αποψινό ημιτελικό του Survivor για προσωπικούς λόγους.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Τζέιμς έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναδημοσίευσε το tweet ενός χρήστη, το οποίο είχε τη φωτογραφία του από την ημέρα της αποχώρησης από το reality και έγραφε: «Όταν μαθαίνεις ότι δεν έχει μπουφέ στον ημιτελικό».