LIFESTYLE

Ο Νίκος Μπάρκουλης μιλά για τον πατέρα του αλλά και το bullying στο σχολείο!

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε για τον αξέχαστο πατέρα του αλλά και για τα όνειρά του.

Αναφερόμενος στον τρόπο που μεγάλωσε πλάι του μέχρι τα 15 του χρόνια, ο Νίκος παραδέχτηκε: «Ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τον δρόμο του πατέρα μου, του Ανδρέα Μπάρκουλη αλλά κατάλαβα ότι θέλω να πάρω τον δικό μου δρόμο».

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν εκπληκτική. Με κοιτούσε και χαμογελούσε. Είχε έντονο βλέμμα, κοιτούσε μέσα στην ψυχή σου».

Ο Νίκος παραδέχτηκε ότι η μητέρα τον κράτησε στο έδαφος παρ’ όλο που θα μπορούσε να έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα επειδή ο πατέρας του είχε τέτοιο βαρύ όνομα στον ελληνικό κινηματογράφο:

Όταν ρωτήθηκε αν βίωσε δύσκολα τα παιδικά του χρόνια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο Νίκος αποκάλυψε: «Η μητέρα μου με είχε προετοιμάσει για την κατάσταση του πατέρα μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, τότε ήμουν μικρός».

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε επίσης για τη σχέση των γονιών του, ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε όταν ήταν παιδί αφού όπως είπε, οι συμμαθητές του του έλεγαν και του ξαναέλεγαν ότι έχει γέρο μπαμπά και ότι δεν μπορούσε να παίξει μαζί του ποδόσφαιρο.