3 top δεξιά, LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο στην εκπομπή της για τον Νίκο Κοκλώνη

Τη στήριξη της ίδιας και των συνεργατών της στον Νίκο Κοκλώνη έστειλε από τον αέρα της εκπομπής της «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όλες αυτές τις μέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν γίνει και αφορούν στον Νίκο μας. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολλά συναισθήματα. Εμείς δεν το σχολιάσαμε καθόλου χθες γιατί ξέραμε ότι ο Νίκος θέλει να δώσει την απάντησή του μέσα από το δικό του βήμα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής, μεταδίδοντας το σχετικό απόσπασμα από το ψυχαγωγικό σόου J2US.

«Νομίζω ότι η απάντηση για αυτούς τους 600 ανθρώπους στους οποίους αναφέρθηκε, μέσα στους οποίους είμαστε κι εμείς, είναι πώς νιώθουν όλοι εκείνοι για τον Νίκο και πόσο τον αγαπάνε και έχουν στηριχθεί πάνω του. Πόσες οικογένειες βασίζονται σε εκείνον και δεν μιλάω για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο. Για τον τρόπο που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εμείς, εκπροσωπώντας όλη την εκπομπή, θέλουμε να του στείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας. Να μη στεναχωριέται και να μη το βάζει κάτω. Είμαστε όλοι δίπλα του», συνέχισε η παρουσιάστρια.