Με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς μίλησε η Λιάνα Κανέλλη για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέχεια της κόντρας που είχαν στη Βουλή.
Η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για «ον» και για την «κυρία της Πλεύσης Ελευθερίας», λέγοντας για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι είναι η «κορωνίδα του συστήματος, είναι στον πυρήνα του συστήματος» κατηγορώντας την ότι «ξεπλένει και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ».
«Όταν κάποιος φοράει πολλαπλά καπέλα δεν ρουφάει τον χρόνο της Κανέλλη άλλα όλων των βουλευτών. Η διαδικασία χθες ξεκίνησε στις 10 βγήκε κατάλογος μέχρι τις 3 και ήταν εγγεγραμμένοι 30 βουλευτές. Ο πρώτος βουλευτής μίλησε στις 3 και 5 και είναι ευθύνη του όντος, γιατί έτσι αποκάλεσε η ίδια τον εαυτό της» είπε η Λιάνα Κανέλλη για το επεισόδιο της Τετάρτης με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Η κυρία της Πλεύσης Ελευθερίας έχει ρίξει το δικό της το καράβι από την πλευρά του σεβασμού του χρόνου στα βράχια. Δεν πιστεύω ότι είναι δημοκρατικό δικαίωμα η κατάχρηση του χρόνου και των ιδιοτήτων. Στη Βουλή είναι ελεύθερος κανείς να λέει ό,τι θέλει, μπορεί να είναι και μονοθεματικός αλλά δεν μπορεί να το λέει για όσο θέλει. Δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο» συνέχισε η βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στο Action24.
«Να παρουσιάζεται αυτό από ως αντισυστημική πολιτική από τον πυρήνα του συστήματος, γιατί αυτό είναι η ίδια, είναι η κορωνίδα του συστήματος. Με την πολιτική και τη στάση της ξεπλένει και το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλη την αντιπολίτευση. Παρουσιάζει ως αντιπολίτευση κάτι που δεν είναι αντιπολίτευση» πρόσθεσε.
Δείτε όσα είπε