Ανακοίνωση, με την οποία παίρνει επίσημη θέση για το drone show που φαίνεται πάνω από την Ακρόπολη και για το οποίο διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα, εξέδωσε ο κολοσσός των αθλητικών ειδών Adidas.
Σύμφωνα με αυτήν, η γερμανική εταιρεία τονίζει πως η πτήση έγινε από τον χώρο του Ζαππείου ενώ υπογραμμίζεται ότι “καμία εικόνα του μνημείου της Ακρόπολης δεν χρησιμοποιήθηκε από την Adidas για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς”.
Αναλυτικά η Adidas αναφέρει:
“Το drone show event της Adidas που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε αφού ελήφθησαν και τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες. Η πτήση των drones έγινε αυστηρά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, σύμφωνα με τις ληφθείσες άδειες, και καμία εικόνα του μνημείου της Ακρόπολης δεν χρησιμοποιήθηκε από την Adidas για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς”.