3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φλερτάρει με το 30 ο υδράργυρος! Δείτε την πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη

Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται σήμερα Τετάρτη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και από αργά το βράδυ στο υπόλοιπο Ιόνιο και στη δυτική Στερεά.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 25 με 27 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόβλεψη έτσι όπως παρουσιάστηκε από την μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη στο ΣΚΑΪ.