MEDIA

Λίτσα Πατέρα για Γιώργο Παπαδάκη: Τόσα χρόνια έδωσε ό,τι μπορούσε, θα μας λείψει

Με λόγια αγάπης και εκτίμησης μίλησε η Λίτσα Πατέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, του χρόνου, από το «Καλημέρα Ελλάδα. Η αστρολόγος σχολίασε πως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του και παραδέχτηκε πως η απουσία του θα είναι αισθητή.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε ότι φέτος ολοκληρώνεται η παρουσία του στην πρωινή, ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1. Η Λίτσα Πατέρα δήλωσε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», πως η απόφασή του θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό, καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια τη συμπάθεια και την εκτίμηση του κοινού.

Όπως είπε η αστρολόγος για το τέλος του Γιώργου Παπαδάκη από το «Καλημέρα Ελλάδα»: «Ο γλυκούλης μου, τον έχουμε συνηθίσει, θα μας λείψει σίγουρα και από τον κόσμο θα λείψει. Να είναι καλά ο Γιώργος, τόσα χρόνια, έδωσε ό,τι μπορούσε. Έδωσε δρόμο σε τόσους ανθρώπους, να είναι καλά».