Η κατάσταση ξέφυγε στην εκπομπή «Υποθέσεις» όταν ο πατέρας του μικρού Παναγιωτάκη κατηγόρησε τη Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του γιου του.
«Γιατί σκότωσες το παιδί μου;» της είπε και η αντίδραση της καλεσμένης ήταν άμεση και εκρηκτική, με αποτέλεσμα η εκπομπή να μετατραπεί σε πεδίο έντονης προσωπικής αντιπαράθεσης, με κραυγές, απειλές και βωμολοχίες.
Η Μουρτζούκου φώναζε, κατηγορούσε και απειλούσε, δηλώνοντας δημοσίως ότι «τον απειλώ και δεν με νοιάζει», φράση που σόκαρε τόσο το πάνελ όσο και τους τηλεθεατές. Παρουσιαστές και συνεργάτες προσπαθούσαν να παρέμβουν, αλλά μάταια. Η κατάσταση είχε ήδη ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
«Πάρτε τον π…!» φώναζε έξαλλη.
Σε κλίμα πλήρους συναισθηματικής φόρτισης, η Μουρτζούκου κατηγόρησε τον πατέρα του θύματος πως θυμήθηκε τον γιο του μόνο μετά θάνατον και πως δεν νοιάστηκε όσο ζούσε.
Οι φωνές ανέβηκαν, οι ύβρεις συνεχίστηκαν, ενώ σε κάποια στιγμή η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, αρνούμενη να δεχτεί τις κατηγορίες και τα σχόλια των υπολοίπων.
Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την ψυχραιμία, επισημαίνοντας ότι η εικόνα της δεν τιμά ούτε την ίδια ούτε την εκπομπή.
Μέσα στο χάος, έγινε και μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τεθεί το θέμα της ψυχικής υγείας. Συνεργάτες της εκπομπής τής πρότειναν να επισκεφθεί ειδικό, τονίζοντας ότι χρειάζεται βοήθεια για να διαχειριστεί τον θυμό και την ψυχολογική της κατάσταση. Η ίδια επέμεινε πως ήδη βλέπει ψυχολόγο, όμως αυτό αμφισβητήθηκε ανοιχτά από παριστάμενους και παρουσιαστές.
Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι και στο παρελθόν είχε συζητηθεί η ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη, με την ίδια να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει παραμελήσει την ψυχική της φροντίδα.
Δείτε όσα έγιναν στην εκπομπή του OPEN