Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η κεντρική πλωτή εξέδρα στον μόλο του Αγίου Σπυρίδωνα στην Παλαιοκαστρίτσα , μετά από έναν πρωτοφανούς αγριότητας καυγά μεταξύ επιχειρηματιών.
Το περιστατικό, κινητοποίησε άμεσα τη δημοτική αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας .
«Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Χαλικιόπουλος και προανήγγειλε την άμεση και αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας του χώρου, με επιβολή προστίμων και αποβολή όσων παρανομούν, ενώ συγκάλεσε για το πρωί της Δευτέρας έκτακτη σύσκεψη στην οποία έχουν κληθεί να παραστούν ο Κεντρικός Λιμενάρχης και το σωματείο των λεμβούχων.
Την ίδια στιγμή, η Επιχειρηματική Ένωση Παλαιοκαστρίτσας, κατήγγειλε πως το επεισόδιο δεν ήταν μεμονωμένο, αλλά η «κορυφή του παγόβουνου». Η Ένωση έκανε λόγο για «πλήρη εγκατάλειψη» και ένα τοπίο συστηματικής παραβατικότητας που περιλαμβάνει ηχορύπανση, παράνομο αγκυροβόλιο και συνθήκες ανασφάλειας για τους λουόμενους, φαινόμενα που δυσφημούν την περιοχή.
Δείτε το βίντεο με τη συμπλοκή