Την τελευταία της πνοή άφησε στη μέση του δρόμου έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, τα ξημερώματα της Κυριακής, μια 16χρονη και εξετάζεται αν είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.
Την αιτία θανάτου 16χρονης, η οποία βγαίνοντας από μαγαζί στο Γκάζι αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, λιποθύμησε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ερευνούν οι Αρχές.
Πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ο πατέρας της άτυχης 16χρονης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και παρέδωσε την αναγγελία θανάτου της κόρης του που μόλις είχε παραλάβει από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις Αρχές, η ανήλικη διασκέδαζε σε μπαρ στην οδό Δεκελέων στο Γκάζι και στις δύο τα ξημερώματα, βγαίνοντας από το μαγαζί αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Με αυτά τα δεδομένα, την έρευνα ανέλαβε η Προστασία Ανηλίκων και έχει διαταχθεί να γίνει νεκροψία – νεκροτομή και να ληφθούν δείγματα για τοξικολογίες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν το κορίτσι είχε καταναλώσει κάτι που προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατό της.