Mια εξιστόρηση για διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του έκανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο «Χαμογέλα και πάλι», με τον γνωστό σεφ να αναφέρεται στην χρήση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, την ζωή του σήμερα, αλλά και το φλερτ.
Όπως επισήμανε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για 15-16 χρόνια έζησε μια «σκοτεινή περίοδο» με τον ίδιο μάλιστα να έχει μείνει 60 κιλά! Όπως επισήμανε έχει γλυτώσει από την υπερβολική δόση ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του τυχερό!
«Κράτησε 15-16 χρόνια. Στην Αμερική υπήρχε απόλυτη ελευθερία. Ήταν τέτοιες οι παρέες και το μυαλό του τότε. Στο μυαλό μου ήταν το που και πότε θα βρω τα λεφτά για το επόμενο. Στα τελευταία είχα μείνει 60 κιλά. Έπιασα πάτο. Αν δεν απομακρυνθούν οι άλλοι από εσένα και καταφέρεις να σηκωθείς ξανά μόνος σου, δεν πρόκειται να το κάνεις. Τρεις φορές την έχω γλιτώσει από υπερβολική δόση. Ήμουν τυχερός γιατί ήταν κάποιος δίπλα μου και με πήγε στο νοσοκομείο. Έχασα φίλους, σπίτια, οικογένεια, τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε και για την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά υποστηρίζοντας: «Είμαστε στον τέταρτο χρόνο. Ό,τι έχει, θα το πει. Είναι χαμηλών τόνων κι εμένα αυτό με εκπροσωπεί πάρα πολύ. Εδώ δεν είναι η κλασική μαγειρική. Από πέρυσι είναι κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί και ταιριάζουμε κι είναι πιο σόου.
Κάνουμε χαβαλέ και κάποιες φορές και μαγειρική. Δεν βλέπω νούμερα τηλεθέασης.
Είμαι ήρεμος, χαζομπαμπάς κι απολαμβάνω τη ζωή. Δεν έχω ρίξει γυναίκα με το φαγητό αλλά με τον χαρακτήρα μου. Είμαι ντροπαλός. Τις περισσότερες φορές με επιλέγουν. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο έξυπνες και σοφές από εμάς.


