MEDIA

Από την ομάδα της Παπαρίζου ο νικητής του The Voice

Ο Κύπριος Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου είναι ο νικητής του φετινού «The Voice», που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Ο Κύπριος τραγουδιστής κέρδισε το «χρυσό» συμβόλαιο από τη Minos EMI, ενώ η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε στον τελικό τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος αναδείχθηκε νικητής και στη σκηνή έτρεξε η μικρή του κόρη για να τον συγχαρεί, ενώ η Έλενα Παπαρίζου ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

«Δούλεψα πάρα πολύ, ευχαριστώ τον ξάδελφό μου, τον Σπύρο που ήταν μαζί μου και δεν μπορώ να μιλήσω άλλο» είπε συγκινημένος ο νικητής του μουσικού talent show. Από την πλευρά της η Έλενα Παπαρίζου συνεχάρη «όλα τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή, μπράβο σε όσους προχώρησαν. Μπράβο και στον Χριστόδουλο γιατί ήσασταν ισάξιοι φιναλίστ».

«Ευχαριστώ τον Θεό για το ταξίδι αυτό, ήμουν ευλογημένος» δήλωσε ο δεύτερος φιναλίστ της βραδιάς, Χριστόδουλος Μυλωνάς, από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη. Την ανακοίνωση του νικητή έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης.