Απειλές κατά του Κιέβου εξαπολύει η Μόσχα μετά τη φερόμενη επίθεση στην κατοικία του Βλαντίμιρ Πούτιν με δεκάδες ουκρανικά drones. «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει» διεμήνυσε την Τρίτη ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Ήταν μια τρομοκρατική επίθεση του Κιέβου με στόχο να καταρρεύσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Η ουκρανική επίθεση θα σκληρύνει τη ρωσική θέση στις διαπραγματεύσεις» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας.
Ερωτηθείς που βρισκόταν ο πρόεδρος της Ρωσίας τη στιγμή της επίθεσης, ο Ρώσος αξιωματούχος σχολίασε ότι «αυτές οι πληροφορίες δεν είναι προς δημοσιοποίηση».
Ο Πεσκόφ ρωτήθηκε αν θα παρουσιαστούν αποδείξεις για την ουκρανική επίθεση, δηλώνοντας πως «αυτή είναι μια απόφαση για τον στρατό μας».
«Βλέπουμε ότι ο Ζελένσκι επιχειρεί να αρνηθεί την επίθεση, και τα δυτικά ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι της Ουκρανίας» σημείωσε.


