3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε με την 16χρονη Λόρα πριν την εξαφάνισή της – Τι υποστήριξε

Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνθρωπος που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να συνομιλεί με την 16χρονη Λόρα που αγνοείται από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 58χρονο οικογενειάρχη ο οποίος είχε πάει στο σημείο μαζί με την κόρη του.

Η ανήλικη φέρεται σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς ο ίδιος, να του πούλησε το παλιό της κινητό μέσω εφαρμογής μεταχειρισμένων έναντι του ποσού των 210 ευρώ.

Παράλληλα από την έρευνα των αστυνομικών της ασφάλεια διαπιστώθηκε ότι το παιδί στην Γερμανία, το είχαν μεταφέρει σε δομή έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα.

Την ίδια ώρα, πολίτης, στην περιοχή του Ζωγράφου, εντόπισε μια σχολική τσάντα την οποία παρέδωσε στο τμήμα της περιοχής και όπως διαπιστώθηκε ανήκε στην ανήλικη.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ