ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρύ το πρόγραμμα των εκπροσώπων της Τρόικας την Τρίτη. Πρέπει να τα προλάβουν όλα μέχρι την Πέμπτη.

troika neo1393230126

Ο χρόνος στενεύει και έτσι οι εκπρόσωποι της τρόικας αναγκάζονται να βάζουν τη μία συνάντηση μετά την άλλη, για να τις προλάβουν όλες μέχρι την αναχώρηση τους, από την Ελλάδα, την προσεχή Πέμπτη. Γι΄αυτό το λόγο  το πρόγραμμα της Τρίτης είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο.

 

Η αρχή θα γίνει στις 11 όπου οι τροϊκανοί θα έχουν τετ-α-τετ με τον εθνικό συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε.

 

Στις 12.00, οι επικεφαλής της τρόικας θα μετάσχουν στη συνεδρίαση του συμβουλίου για το ιδιωτικό χρέος (από ελληνικής πλευράς, μετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Δικαιοσύνης, καθώς και εκπρόσωποι της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών)

 

Στις 14:00 θα τα πουν με τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο και στις 15:00, με τον υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

Τέλος στις 16:00 υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, ενώ υπάρχει πιθανότητα και για μια έκτη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Καρασμάνη (πιθανόν στις 18:00).

 

πηγή: paraskhnio.gr