ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονική καραμπόλα 35 οχημάτων, στο Σχηματάρι. Μία νεαρή γυναίκα νεκρή. 6 τραυματίες.

amaxi6

Μεγάλη καραμπόλα τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων, δύο φορτηγών και ενός λεωφορείου, στο 60ο χλμ Αθηνών -Λαμίας.

Μία γυναίκα νεκρή και 6 τραυματίες είναι ο -μέχρι στιγμής- τραγικός απολογισμός της καραμπόλας μεταξύ 35 οχημάτων που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Μία νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο ίδιο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί δύο πολυτραυματίες με σοβαρά τραύματα ενώ άλλοι πέντε τραυματίες θα μεταφερθούν επίσης στη Χαλκίδα αν και υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Το λεωφορείο που ενεπλάκη στη φονική καραμπόλα  μετέφερε μαθητές από σχολείο του Περιστερίου, που επέστρεφαν από εκδρομή. Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήρια οδό κοντά στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου.