ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιθανή νέα γιάφκα Ξηρού εντόπισε η Αστυνομία- Έφοδοι της αντιτρομοκρατικής- Που οδηγούν οι έρευνες

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχει βρεθεί διαμέρισμα στον Κολωνό.

Εικάζεται ότι σε αυτό διέμενε η Αγγελική, η νεαρή συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, η πλαστή ταυτότητα της οποίας είχε βρεθεί στο καταφύγιο-οπλοστάσιο στην Ανάβυσσο και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του δεύτερου κρησφύγετου, στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα του Κολωνού φέρεται είχε ενοικιαστεί από τον αλβανικής υπηκοότητας συνεργό του Ξηρού, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στην Καλαμάτα. 
 

Τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα: 

Έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια: α) Σε διαμέρισμα στα Σεπόλια όπου οπως όλα δείχνουν διέμενε ο Αλβανός και είχε νοικιάσει τη γιάφκα της Αναβύσσου για λογαριασμό του Χριστόδουλου Ξηρού. β) Στα δύο σπίτια του απότακτου ΕΚΑΜίτη στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης όπως επίσης και τις αλυκές που είχε νοικιάσει από την εκκλησία μαζί με τους συγγενείς του.

Οι έρευνες αυτές δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς εκτός από ένα πιστόλι-ρέπλικα  στα Σεπόλια, δεν συγκεντρώθηκε άλλο αξιοποιήσιμο υλικό ή οπλισμός.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι αρχές.

Όμως, στην αντιτρομοκρατική ερευνούν για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA σε μια προσπάθεια να δουν ποια άλλα πρόσωπα είχαν σχέσεις με τον Αλβανό. 

Επαφές Πατουχέα μετά τη σύλληψη Ξηρού 

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και εκεί στρέφονται οι έρευες της αντιτρομοκρατικής οι επαφές που είχε ο Πατουχέας ειδικά μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Να σημειώσουμε ότι ερευνώνται οι σχέσεις του με βαρυποινίτες μέσα από τις φυλακές. Εξετάζουν το ενδεχόμενο αν έχουν οι άνθρωποι της φυλακής απευθείας επαφή με τον Ξηρό.