ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 6χρονης στην Αγία Βαρβάρα: Τα κενά στην κατάθεση του πατέρα – Σοκάρει η μητέρα

Ένα εξάχρονο κορίτσι με κινητικά προβλήματα αναζητούν από το πρωί οι αστυνομικές αρχές. Ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρώτο χρόνο στους αστυνομικούς, η σύζυγός του νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και εκείνος όταν ξύπνησε το πρωί, είδε ότι το ένα από τα δύο εξάχρονα παιδιά του απουσίαζε. Τόνισε, όπως υποστηρίζει ο ANT1, μάλιστα, ότι το παιδί έχει κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του. Συμπλήρωσε ότι κάποια στιγμή, μέσα στη νύχτα, είχε αφήσει τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Στην πρώτη κατάθεσή του, όμως, άφησε κάποια κενά και για αυτό του ζητήθηκε να δώσει συμπληρωματική στους αστυνομικούς.

Ο πατέρας είναι απόστρατος αστυνομικός και δήλωσε ότι υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. 

Σοκάρει η μητέρα: Πήραν το παιδί

Άρον άρον βγήκε από το νοσοκομείο όπου είχε υποβληθεί σε επέμβαση χολής η μητέρα της Στέλλας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί, ενώ για την εξαφάνιση του παιδιού εξετάζεται στην Ασφάλεια ο πατέρας του.

Με έκδηλη την αγωνία για την τύχη της κορούλας της, η κ.Πόπη Εικοσπεντάκη, είπε στο protothema.gr: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μπήκανε μέσα, μου κλέψανε χρυσαφικά και λείπει και το κοριτσάκι μου. Χθες είχα μπει στο χειρουργείο γιατί έκανα μία επέμβαση χολής και βγήκα
σήμερα άρον άρον. Ο σύζυγός μου είναι στην Ασφάλεια και δίνει κατάθεση από το πρωί και
δεν έχουμε μιλήσει.

Το άλλο παιδί το έχει μαζί στην Ασφάλεια τώρα. Στο δωμάτιό τους κοιμόντουσαν
μαζί τα παιδάκια μου. Τώρα έχει αναλάβει η Ασφάλεια και ψάχνουμε. Όλα τα κλέψανε, δεν ξέρω τίποτα από λεπτομέρειες. Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου. Μόλις ήρθα κι εγώ από το νοσοκομείο . Είχε ένα μικρό προβληματάκι με το ποδαράκι της που κούτσαινε και είναι χαρακτηριστικό. Σίγουρα το βράδυ μπήκανε. Μέχρι τις 12 το βράδυ μιλάγαμε κανονικά με τον άντρα μου. Τα είχε βάλει και είχαν κοιμηθεί. Αχ Θεέ μου! Το πρωί ο άντρας μου είδε τα ντουλάπια και τα συρτάρια όλα άδεια και μετά πήγε και μέσα και είδε ότι το κοριτσάκι έλειπε».