Για ένατη ημέρα συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας από το Μενίδι, που φέρεται να έφυγε από το σπίτι της, μόλις ο σύζυγός της αποκοιμήθηκε.
Στις έρευνες συμμετέχει και ο σύζυγός της, για τον οποίο οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ασκούσε βία στην εξαφανισμένη γυναίκα.
Όπως αναφέρει η Starpress o σύζυγός της είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου, πριν εξαφανιστεί.
«Πήγα τα παιδιά στο σχολείο κι όταν γύρισα, έκανε δουλειές. Έκλεισα για 10 λεπτά τα μάτια μου και όταν ξύπνησα έχει εξαφανιστεί χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά, λεφτά, αυτοκίνητο» είχε πει χαρακτηριστικά ο σύζυγός της 29χρονης.
Ο ίδιος συμμετέχει στις έρευνες και όπως λέει τον κατηγορούν επειδή είναι ο τελευταίος που την είδε.