ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπησε με σιδερολοστό τον γείτονά του!

Χτύπησε τον γείτονα του με σιδερολοστό μετά από έναν έντονο καβγά ένας 25χρονος στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Ο 25χρονος Έλληνας  και ο 48χρονος γείτονάς του στην περιοχή Σαγέικα φέρονταν να είχαν προσωπικές διαφορές και, όταν  συναντήθηκαν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, δεν άργησε να ξεσπάσει διαπληκτισμός.

Όμως, ξαφνικά, ο νεότερος άρπαξε ένα μεταλλικό αντικείμενο και χτύπησε με αυτό τον αντίπαλό του. Αμέσως μόλις εκείνος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, τράπηκε σε φυγή.
Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και αποχώρησε, αφού πρώτα κατέθεσε μήνυση κατά του 25χρονου ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν έχει εντοπιστεί.