Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή (www.efpolis.gr), ενώ μέχρι αυτήν τη στιγμή ο ιστότοπος παραμένει απροσπέλαστος.
Από νωρίς το μεσημέρι η κεντρική σελίδα του ιστότοπου παρουσίαζε την εικόνα ενός τανκ, την οποία συμπλήρωνε η φράση: «Μία νύχτα μπορούμε να έρθουμε», γραμμένη στην τουρκική γλώσσα, αλλά και απειλές για μια νέα Καταστροφή της Σμύρνης.
«Από εδώ, προειδοποιούμε αυτούς που συμπεριφέρονται εκτός ορίων και σας υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί 7/09/1922» , αναγραφόταν χαρακτηριστικά.
Ο ιστότοπος είναι εντελώς απροσπέλαστος αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα, στις 28 Δεκεμβρίου, Τούρκοι χάκερ χτύπησαν και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.