3 top δεξιά, LIFESTYLE

Έκπληξη! Ξανά στην Eurovision η Φουρέιρα

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη σήμερα επιβεβαιώθηκε. Η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί τον Μάιο στο Ισραήλ και θα εμφανιστεί στην σκηνή της Eurovision, όχι για να διαγωνιστεί αλλά ως special guest.

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει το τραγούδι με το οποίο η Verka Serduchka κέρδισε τις εντυπώσεις το 2007 για την Ουκρανία, Dancing Lasha Tumbai, ενώ η Verka θα τραγουδήσει το Toy!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού, καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετείχαν και ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια στην Eurovision, θα ερμηνεύσουν τραγούδια – έκπληξη την ώρα που η Ευρώπη θα ψηφίζει.

Η μεγάλη έκπληξη είναι φυσικά το όνομα της Madonna, όπου θα εμφανιστεί στον Μεγάλο Τελικό για να ερμηνεύσει ένα παλιό και ένα καινούριο τραγούδι από το άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο.  Στον τελικό θα εμφανιστεί φυσικά και η περσινή νικήτρια, Netta, αλλά και η νικήτρια του 1999, Dana International. Η Dana International θα εμφανιστεί σε έναν από τους δύο Ημιτελικούς αλλά και στον Μεγάλο Τελικό με ένα δυναμικό τραγούδι.

Η Conchita θα ερμηνεύσει το Heroes, το τραγούδι του Mans Zelmerlow, με το οποίο πήρε τη νίκη για την Σουηδία το 2015, ενώ αντίστοιχα ο Mans θα παρουσιάσει ένα medley των τραγουδιών της Ελένης Φουρέιρα!

πηγή: ANT1