ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να διευρύνει τα όρια της Αριστεράς»

Έφ´ όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στην εφημερίδα «Real News». Υπογραμμίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε ένα ευρύτερο άμορφο και ασπόνδυλο κεντροαριστερό μόρφωμα».

Για την υιοθέτηση μιας σειράς νέων θετικών μέτρων από την κυβέρνηση. Αποτελεί αποτέλεσμα των δυνατοτήτων της ίδιας της οικονομίας. «Είναι το αποτέλεσμα της εξόδου από τα μνημόνια. Της ανάκτησης της αξιοπιστίας της ελληνικής οικονομίας. Και της σαφούς αναπτυξιακής πορείας της. Κάθε καλοπροαίρετος παρατηρητής δεν μπορεί παρά να επισημάνει ότι η ελληνική οικονομία τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του ευρωπαϊκού μέσου όρου» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τις επιπτώσεις στη μεσαία τάξη ο γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «τα μεσαία στρώματα, συρρικνώθηκαν επί διακυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, δεν αφανίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως διατείνεται η αντιπολίτευση. Σήμερα δε, επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, αυτή είναι η αλήθεια»