LIFESTYLE

Δεν υπάρχει: Ο Μουτσινάς πήγε για φαγητό και… έχασε το δόντι του!

Ο Νίκος Μουτσινάς εξιστόρησε μέσα από την εκπομπή του «Για την παρέα» ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε και που του στοίχισε… ένα δόντι!

Ο παρουσιαστής μάλιστα αποφάσισε να είναι και ιδιαίτερα γλαφυρός στην περιγραφή του προκαλώντας φυσικά… πολύ γέλιο. Με το που ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή του «Για την παρέα», ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με το κοινό στο πλατό αλλά και με τους τηλεθεατές μία απίστευτη αναποδιά που ούτε και ο ίδιος μπορούσε να φανταστεί.

«Το Σάββατο αποφασίσαμε με μία παρέα, να πάμε στην Πάτρα γιατί τα παιδιά μας τραγουδούσαν με την Καίτη Γαρμπή» είπε ξεκινώντας την περιγραφή του ο γνωστός παρουσιαστής με χιούμορ. Και συνέχισε: «Πάμε λοιπόν πολύ ωραία στην Πάτρα, φτάνουμε λίγο νωρίτερα και αναγκαστικά πήγαμε να φάμε…»

«Ξεκίνησα να φάω την σαλάτα και αισθάνομαι ότι έχει κάτι η σαλάτα που δεν το έχω παραγγείλει και ήταν ένα δόντι…» είπε ο παρουσιαστής προκαλώντας το γέλιο όλων. Και συνέχισε: «Ήταν το δικό μου δόντι, που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Και πια, είμαι φίλτρο του snapchat… λείπει αυτό το δόντι!». Είχε πάει πλέον μεσάνυχτα όταν αναγκάστηκε να βρεθεί στην καρέκλα οδοντιάτρου στην Πάτρα προκειμένου να… αποκαταστήσει, προσωρινά τουλάχιστον τη ζημιά που είχε συμβεί αφού επρόκειτο για μπροστινό δόντι του.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς, μετά το όλο περιστατικό μόνο νερό έπινε, από φόβο μην πάθει πάλι τίποτα το δόντι.